DISCLAIMER

Informatie op deze website is een momentopname. Informatie kan verouderd zijn. Typefouten en andere onjuistheden zijn mogelijk. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend, m.u.v. van de leveringsvoorwaarden (PDF document)

 

COPYRIGHT en PORTRETRECHT

Verschillende fotografen en filmers hebben toestemming gegeven voor het gebruik van hun beeldmateriaal. Verdere verspreiding is niet toegestaan. Het auteursrecht op alle overige media en teksten berust bij Gerald Maurice Beheer BV. Verspreiding of gebruik in welke vorm dan ook en voor welk doel dan ook is niet toegestaan zonder schriftelijke instemming.

Gebruik van beeldmateriaal waarop kinderen duidelijk herkenbaar zijn, is beperkt door het portretrecht. Voor zover  bekend is in alle gevallen toestemming verleend.

Iedereen die meent auteurs- of portretrechten te hebben op teksten of media en geen toestemming te hebben verleend voor het gebruik ervan, wordt verzocht contact op te nemen met  Gerald Maurice Beheer BV.

 

INTELLECTUEEL EIGENDOM

Specifieke lesconcepten; al het lesmateriaal; werkbladen; alle ontwerpen m.b.t. maakopdrachten en kunst- en techniek workshops en alle andere lesvormen; en dergelijke zijn en blijven intellectueel eigendom van Gerald Maurice Beheer BV. Bezoekers van deze website, opdrachtgevers, deelnemers, stagiairs, vrijwilligers, ouders, leerkrachten, en andere (rechts)personen verwerven op geen enkele manier het recht enig onderdeel van dit materiaal te kopiëren of te gebruiken op welke manier dan ook, zonder schriftelijke toestemming van Gerald Maurice Beheer BV.

PRIVACY

Deze site maakt geen gebruik van cookies of trackers. Er wordt geen informatie verzameld over de bezoekers van deze site.

Gerald Maurice Beheer BV. houdt wel een archief bij van personen die zichzelf bekend maken bijvoorbeeld door aanmelding voor de nieuwsbrief, door inschrijving voor of deelname aan een cursus of activiteiet, alsmede van contactpersonen van opdrachtgevers, scholen en andere betrokken partijen. Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

 

LEVERINGSVOORWAARDEN

meestergerald.nl is een handelsnaam van Gerald Maurice Beheer BV

kvk nr. 34231612 te Amsterdam.
Cursussen en andere activiteiten worden aangeboden volgens de leveringsvoorwaarden van Gerald Maurice Beheer BV.

 

[Binnenkort hier te downloaden]

 

HOGE RESOLUTIE BEELDMATERIAAL

Op verzoek kan hoge resolutie beeldmateriaal (foto's en film) ter beschikking worden gesteld voor specifieke doeleinden.

 

 

Copyright © 2016 - 2021 meestergerald.nl / alle rechten voorbehouden — voorwaarden